MAGAZINE
(+40)371491708
RO
Redirectionam 5%

Blog

Home » Blog
Redirectionam 5% din incasari pentru lupta impotriva COVID-19
Noi nu putem rămâne pasivi în această perioada de grele încercări și am hotărât să redirecționăm 5% din toate încasările pentru lupta împotriva COVID-19.
Cum să îți alegi lenjeria potrivită
Lenjeria ar trebui să fie pasiunea secretă a fiecărei femei, legătura senzuală cu corpul ei, ceea ce o face să pară uimitoare în interior și în exterior.
Cum sa iti ingrijesti lenjeria intima
Tu te-ai gandit vreodata ca trebuie sa stii cum sa iti ingrijesti lenjeria intima? Cheltuim o mica avere pe lenjeria fina care ne acopera trupul si prea putin ne gandim ca ingrijirea corecta a acesteia o poate mentine ca noua pentru mai mult timp. ...
Charmé Lingerie: trăiește ce porți
Lenjeria te cunoaște așa cum ești, dezgolită de tot ce lași să se vadă. Te convinge să o încerci, deși ești o femeie care deține controlul. Îți vorbește prin țesătură, iar tu o înțelegi. Sunteți făcute una pentru cealaltă.
Brandurile Charmé: alege trăirea de care ai nevoie
O femeie ca tine merită să se simtă specială în pielea ei, indiferent ce alege să poarte. Feminitatea se află în esenţa ta, în felul în care îi zâmbeşti cuiva la prima oră. Eşti puternică şi completă de când deschizi ochii diminea...
Telefon
(+40)371491708
Adresa de email
contact@charme.ro
FacebookTwitterInstagramYoutube