Primul schimb al produselor cu marimea nepotrivita, este asigurat!
(+40)371491708
RO

Alege un costum de baie perfect

Home » Blog » Alege un costum de baie perfect
30.04.2020

Dacă suntem cu adevărat sincere, trebuie să recunoaștem că, de cel puțin câteva ori în viață am evitat să mergem la plajă din cauză că nu am fost mulțumite de cum arată corpul nostru în costumul de baie. Pentru că știm că starea noastră de bine, în zilele călduroase de vară, depinde foarte mult de modul în care ne simțim în costumul de baie, am pus mai jos niște sfaturi pentru a te face să te simți senzational în costumul de baie.

 

De cele mai multe ori, ne creăm în mintea noastră defecte și imperfecțiuni pe care le ducem la extrem și ne formăm o imagine greșită despre noi, când iubirea de sine ar trebui să fie cel mai important lucru în viața noastră.

Adevărul e că perfecțiunea nu există și defectele, închipuite sau nu, fac parte din noi și trebuie să le acceptăm și să ne iubim exact așa cum suntem. Nu suntem toate la fel, nu avem toate corp de revistă și asta nu trebuie să ne scadă stima de sine. Tot ce putem face este să învățăm cum să ne îmbracăm pentru a ne scoate în evidența părțile bune, nu defectele. 

 

 

Iată câteva sfaturi:

 

Cele care au un bust generos se simt de multe ori nesigure, pentru că multe costume de baie nu oferă sprijinul necesar pentru a se simți confortabil. Pentru a face o alegere potrivită în ceea ce privește costumul de baie, trebuie să fiți atente la tipul de sutien. Acesta ar trebui să aibă un suport sporit și curele reglabile, să nu aplatizeze sânii sau să îi strângă. Închiderea sutienului este de asemenea foarte importanta. Ar fi preferabil să căutați un sutien care să se închidă la spate, cu un sistem reglabil. Sutienele cu șnururi pentru fixare pot aluneca, se pot desprinde sau nodurile se pot slăbi, ceea ce duce, din nou la un disconfort pe care trebuie să îl evităm. Sutienul costumului de baie trebuie să ofere un suport perfect.

 

 

Femeile cu constituție atletică pot opta pentru un sutien tip bandeau, cu modele elaborate, sau cu sutien triunghi. Buretele și armăturile nu sunt neapărat necesare pentru cupele mici, și nu are rost să vă creați disconfort inutil cu sutiene care nu sunt pentru constituția voastra.

Avantajul unei constituții atletice este că, indiferent de tipul de bikini ales, acesta va arăta întotdeauna bine pe un corp atletic. Important este să vă cumpărați mereu mărimea potrivită, pentru ca să evitați un bikini care strânge și scoate în evidență bine cunoscuții colăcei. Costumul de baie trebuie să fie fix și o idee mai mare, pentru a sta lejer fără să fie prea larg și în niciun caz să strângă sau să creeze disconfort.

 

Totuși, dacă vrei să îți scoți în evidență formele mai mult, poți alege modele mai elaborate, cu detalii fine și bine gândite. Volănașele sau franjurii pe sutienul pentru un bust mic crează un efect mai plin, fară să fie nevoie de bureți. Tot volănașe, franjuri sau alte detalii așezate strategic poți căuta și pentru bikini, pentru a-ți rotunji frumos zona feselor sau pentru a evidenția șoldurile.

Micile detalii pot fi foarte utile și dacă vrei să distragi atenția de la părțile corpului care nu îți plac atât de mult.

 

 

 

Pentru cele cu șolduri generoase și fese rotunde este important să încerce să creeze o diversiune prin devierea atenției pe partea de sus a corpului. S-ar putea să sune ca o corvoadă deocamdată, dar efectul va fi garantat și nu va mai exista o discrepanță între bust și solduri, ci mai mult un aspect unitar.

Evitați pe cât posibil chilotul costumului de baie tip pantalon scurt sau boxer, pentru că aceste modele fac șoldurile să pară și mai mari și ingroasa vizual linia picioarelor.

 

Pentru o siluetă mai rotundă ai de unde alege modele care să îți mascheze imperfecțiunile și să îți scoată în evidență tot ce e mai frumos. Un costum de baie într-o singură piesă, întreg, cu suport în zona abdomenului sau un costum din 2 piese cu chilot cu talie înaltă și ușoară compresie pe zona abdomenului sunt tot ce ai nevoie pentru o stare confortabilă de bine și o stimă de sine ridicată.

Dacă ai norocul să ai sânii în formă de măr poți alege piese clasice dintr-o singură piesă, chiar și cu un decolteu adânc sau spatele gol. Și un costum de baie din două piese cu modele îndrăznețe o sa te avantajeze.

 

Culoarea este la fel de importantă ca modelul.

Dacă ai forma plină evită dungile orizontale sau culorile foarte deschise. Poți încerca însă modele cu imprimeu geometric, floral sau modele uni mai închise la culoare.

Roșu, de exemplu, se poate potrivi oricui și te va face să pari îndrăzneață și sigură pe tine, așa cum trebuie să fii în fiecare zi a vieții tale.

Negrul, eternul clasic, va fi întotdeauna o alegere inspirată.

 

Acum ai de unde alege din numeroase modele, culori și detalii, exact ce e perfect pentru tine.

Indiferent de stilul pe care îl alegi, asigură-te că nu pierzi ingredientul secret: stima de sine!

Viața este prea scurtă pentru a te simți nesigură pe tine atunci când, în realitate, ești perfectă exact așa cum ești.

 Distrează-te la cumpărături și bucură-te de vară!

Telefon
(+40)371491708
Adresa de email
contact@charme.ro
FacebookTwitterInstagramYoutube