Transport Gratuit la comenzi de peste 250 lei! | Livrare în 24 - 48 h
MAGAZINE
(+40)371491708
RO
Redirectionam 5%

Charmé Lingerie: trăiește ce porți

Home » Blog » Charmé Lingerie: trăiește ce porți
28.11.2019

 

 

CHARMÉ LINGERIE: TRĂIEȘTE CE PORȚI 

 

 

traieste ce porti lenjerie intima


Lenjeria te cunoaște așa cum ești, dezgolită de tot ce lași să se vadă. Te convinge să o încerci, deși ești o femeie care deține controlul. Îți vorbește prin țesătură, iar tu o înțelegi. Sunteți făcute una pentru cealaltă. Aveți secrete nerostite ca în orice prietenie intimă. Conexiunea este peste a cumpăra ceva ce îți place, ci duce, mai degrabă, la o regăsire a sinelui. Alege sa trăiești din ce în ce mai mult, cu încrederea că poți conduce suflete.

 

 

 

Cât de frumoasă și cât de feroce poți fi deopotrivă... Ce natural îți vine să ai #charmé.

 

 

 

 

 

 

 

 

CONTEAZĂ CE AI PE DEDESUPT

 

lenjerie intima premium

În experiența noastră de peste 25 de ani am învățat ce te face să vibrezi, de aceea, specialiștii noștri ți-au ales doar produse premium. Începem de la sufletul tău, fiindcă micile particularități care te fac unică sunt ceea ce contează mai mult. De la felul tău de a fi și ce te face să te autodepăsești zilnic.

Accentuează-ți personalitatea cu un accesoriu care te reprezintă și îti oferă curajul de a lua decizii importante. Simte-te actuală, cu modelele în vogă ale colecțiilor noi, semnate de brand-uri internaționale, pe care le-am ales specific să ți se potrivească.

 

 

 

POARTĂ UN FEELING, NU UN PRODUS 

 

 

Începe ziua provocator și fă-ți plinul de sex-appeal cu Bluebella sau asumă-ți poziția de învingătoare cu elegența Aubade Paris. Jonglează în diferite ipostaze de feminitate cu Maison Lejaby Paris sau învelește bărbatul vieții tale într-o vrajă orientală, doar din body language, cu Else. Poți chiar să schimbi lumea în mai bine, cu modele green friendly de la Underprotection,concepute exclusiv din materiale reciclabile. Orice ar urma după aceea, lenjeria e primul strat de atitudine pe care îl aplici în fiecare zi. Fă-o să conteze.

 

 

 

 

 

EXPERIMENTEAZĂ DINCOLO DE TENDINȚE

 

 experimenteaza dincolo de tendinte

Tendințele în modă ne insuflă abordarea outfit-ului și, ce-i drept, ne place mereu să fim up to date, dar articolele nostre primesc acel ceva extra. Este vorba de pasiunea cu care urmărim fiecare detaliu al materialelor, țesăturile, firele dresurilor și a lenjeriei, pentru ca experiența ta la despachetare să fie sublimă. Îți trebuie calitate pentru confort, dar și o notă personală la fiecare comandă, pentru a construi & consolida relația dintre noi. Descoperă singură micile surprize plasate în pachetele Charmé și bucură-te de entuziasmul fiecărui unboxing.

 

 

 

 

 

Telefon
(+40)371491708
Adresa de email
contact@charme.ro
FacebookTwitterInstagramYoutube