Returul si schimbul sunt asigurate!
(+40)371491708
RO

Despre Noi

Home » Companie » Despre Noi

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 

Charme Lingerie  reunește, într-un singur trup, stărilezilnice, pe care le porți cu eleganță și delicatețe, lăsând să iasă la suprafață formele diverse ale senzualității. Materialele care ți se potrivesc îți vor face, întotdeauna, trupul să '' vorbească '' voce care te va surprinde, ori de câte ori vei îmbrăca unul dintre produsele noastre. În fiecare moment al zilei, stările tale vor fi susținute de materialele puternice, a căror atingere îți cunoaște și îți urmărește liniile personalității. Astfel, șoaptele secretelor se vor prinde doar în țesăturile atent alese de către noi, urmărind standarde înalte și având obiective

clare în minte.


Misiune - Sertarele viitorului nostru se deschid continuu, iar noi sărim din unul în celălalt, pentru a-ți pregăti un dulap întreg de lenjerie atent selectată pentru a răspunde exigențelor și nevoilor pe care le cunoaștem și le descoperim zilnic.


Viziune - De fiecare dată când împachetăm lenjeria, vedem femei încrezătoare, care își poartă provocările zilnice cu mult curaj și ale căror mișcări modelează, cu grație și senzualitate, lumea din jurul lor.


Valori - Sertarele noastre sunt pline cu diversitate, însă una a calității și al designului surprinzător, fie că este vorba despre clasic și elegant sau de eclectic și actual. Calitatea produselor și siguranța promisiunilor pe care ți le facem sunt tratate întotdeauna cu seriozitate.

 

 

 

Telefon
(+40)371491708
Adresa de email
contact@charme.ro
FacebookTwitterInstagramYoutube