Primul schimb la marimea nepotrivita gratuit!
(+40)371491708

Despre Noi

Home » Companie » Despre Noi


 

Alegem doar branduri remarcabile

Nu orice brand reuseste!

 

Charme Lingerie este un concept care a luat nastere in iarna anului 2018. Idee de baza de la care am pornit este de a creea o platforma multibrand, care sa acopere intreaga piata de lenjerie intima de la calitate foarte buna la premium, care sa ofere clientilor nostri posibilitatea de a gasi tot ce au nevoie pe o singura platforma.

 


Stilul de viata modern si ritmul accelerat al vietii nu permite intotdeauna luxul timpului de a cauta produsele in magazine, fie ele virtuale. Asa ca, telul nostru este de a facilita si de a imbunatati experienta cumparaturilor de lenjerie intima, intampinand clientul cu informarea corecta asupra materialelor, calitatii si aspectele importante in alegerea pieselor potrivite pentru corpul fiecaruia.
In mai putine cuvinte, asa a luat nastere ideea de Charme Lingerie - Multibrand Premium Store.

 


“Charme Lingerie este atat un portal online in care femeile pot gasi mai multe brand-uri de la diferiti designeri internationali intr-un singur loc, cat si un database in care ele au posibilitatea sa descopere informatii noi si viziuni despre noua lume a lenjeriei intime. Sa se informeze de la specialisti cu istoric de 25 de ani in domeniu despre arta care se invarte in jurul lenjeriei. Atat misterele, istoria, traditia, cultura si directia in care se indreapta cat si prezentul in care se afla aceasta industrie.”

 
Adrian Samartinean
Creative Director Charme Lingerie
 
 
 


 

Motivele noastre au fost foarte simpleLenjeria intima este o arta, face parte din lumea modei si pe langa rolul vestimentar are unul foarte important: INCREDEREA. Este piesa cea mai apoape de corpul nostru in permanenta, ceea ce face necesar ca aceasta sa fie o experienta placuta. Increderea aduce dupa sine implinire si fericire.

Charme Lingerie doreste sa trezeasca curiozitatea clientelor care au o placere inca necunoscuta dar simtita in adancul lor pentru lenjeria intima.

Simte-te bine in pielea ta iar noi te ajutam sa te pui in valoare!

Charme Lingerie vrea sa fie tot timpul in pas cu moda internationala din lumea lenjeriei si sa adune toate informatiile intr-un singur loc, unde lumea se poate informa din punct de vedere calitativ, al marimilor corecte, materialelor naturale si sustenabile si a tehnicilor noi de imbunatatire a pieselor.
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Care este misiunea noastra?Ne propunem sa rezolvam principalele probleme de care se lovesc clientele noastre atunci cand aleg lenjeria intima, incepand cu marimea corecta a pieselor si masuratorile, care sunt necesare ca piesele sa se muleze perfect pe corpul fiecareia, pana la prezentarea ultimelor tendinte in moda internationala de lenjerie.
 

 

 

 Intampinam ghidul de marimi periodic cu articole de informare in blogul nostru prin care explicam in pasi simpli etapele pentru alegerea corecta a lenjeriei intime. Dorim sa crestem un awareness despre iubirea de sine, puterea si increderea pe care o pot oferi piesele bine alese. Sustinem formele naturale ale corpului si nu stereotipuri clasice, de aceea avem diversitate in gamele de marimi.
 

 

 

 Ne dorim sa castigam increderea clientelor noastre in ceea ce priveste calitatea produselor din portofoliul nostru si sa rezolvam problemele nesigurantei de a face cumparaturi online - din punct de vedere al nepotrivirii marimilor. Credem in protejarea mediului inconjurator si factorii care influenteaza incalzirea globala, de aceea alegem cu atentie materiale sustenabile si cat mai putin artificiale.
 

 

 

 Avem un proces amplu de selectie a brandurilor cu care colaboram, structurat pe 4 piloni principali de la care nu ne abatem. 4 principii pe care nu le incalcam niciodata tocmai din pincina faptului ca vrem sa ne diferentiem si ne pasa de planeta, oameni, materiale si nu in ultimul rand de pasiunea fata de piesele de lenjerie.
 

 

 

 

 

 

 

Pasiunea face diferenta pentru noi!

 

 

Telul nostru este sa fim printre cei mai buni pe piata de reaserch si sa ne folosim structura de specialistiti dezvoltata de-a lungul celor 25 de ani de experienta pentru a coopera cu cele mai bune brand-uri de pe piata, fie ele start-up, artizanale, corporate sau icons in domeniu.

 

Charme Lingerie nu este despre vanzari, este despre pasiunea si iubirea pentru lenjeria intima. Despre locul pe care trebuie sa-l aiba pe piata din Romania si din intreaga lume, o singura platforma 100% dedicata lenjeriei. Despre cunoastere si intelegerea domeniului si a produselor, despre istorie, despre maiestrie, despre informatie, designeri si creatie, despre promovarea frumosului si al artei, despre artizanat si productie.

 

 

Charme Lingerie este despre pasiune in lucruri marunte si in detalii.

 

#touchofcharme
Telefon
(+40)371491708
Adresa de email
contact@charme.ro
FacebookTwitterInstagramYoutube