Transport Gratuit: 250 lei | Returul si schimbul este asigurat!
(+40)371491708
RO
Redirectionam 5%

Ghid de alegere a lenjeriei modelatoare

Home » Blog » Ghid de alegere a lenjeriei modelatoare
16.04.2020

 

Lenjeria modelatoare a avut de-a lungul timpului o reputație greșită. A fost mereu comparată cu un mijloc de tortură în numele frumuseții. Apoi, există problema că strânge, alunecă formând cute sau e prea vizibilă sub haine. Dacă ai avut o experiență neplăcută cu lenjeria modelatoare este pentru că ai ales greșit și nu și-a făcut treaba. O lenjerie modelatoare bine aleasă te face să te simți confortabil și frumos conturată. Noi am pregătit pentru tine un ghid de alegere a lenjeriei modelatoare.

La fel cum nu există două corpuri deopotrivă, nu fiecare piesă de îmbrăcăminte este destinată pentru orice formă. Acest ghid te vă ajuta să descoperi ce ți se potrivește, ca să știi exact ce să cauți când vei vrea să achiziționezi o piesă de lenjerie modelatoare.

 

1. Ce rezultat vrei să obții?

 

Cel mai important lucru pe care să îl ai în minte este ce rezultat vrei să obții și ce parte a corpului vrei să o conturezi frumos. Calitatea materialulu și nivelul de control, compresia, va determina rezultatul.

 

Control redus

Ai niște mici cute pe care vrei să le netezești, astfel încât bluza sau fusta să arate impecabili? Piesele de lenjerie modelatoare cu control redus  vor netezi zonele problemă și tu vei arăta așa cum îți dorești.

 

Control mediu

Cauți să îți accentuezi formele? Lenjeria modelatoare de control mediu este confecționată cu țesături suple, întinse, care se mișcă în același timp cu corpul tău, adăugând fermitate formei tale. Acestea pot fi și foarte confortabile.

 

Control ridicat

Ai o ocazie specială la care îți dorești să arați uluitor (în timp ce mai poți și respira)? Piesele de control ridicat sunt perfecte pentru îmbrăcămintea formală, precum rochii de mireasă, rochii de bal, rochii de seară și rochii de cocktail. Ar trebui să te simți tonifiata și robustă, fără să te simți constrânsa, altfel purtarea va fi un chin.

Oricât de ferm ar fi controlul lenjeriei modelatoare, nu trebuie să te simți niciodată ca un cârnat supradimensionat. Dacă respirația sau mișcarea ta sunt restricționate, încerca o mărime mai mare.

 

2. Ce parte a corpului dorești să evidențiezi?

 

Lenjeria modelatoare este ca imobiliarele: totul ține de locație. Dar cum nu toți preferăm același lucru sau aceeași locație, depinde de tine ce parte a corpului dorești să evidențiezi sau să ascunzi, pentru a te simți confortabil.

 

Tot corpul

Dacă vrei să evidențiezi tot corpul încearcă un body modelator sau o rochie modelatoare. Asigură-te neapărat că are o deschidere ușor accesibilă.

 

Trunchiul

Dacă ești conștientă ca pliurile de piele suplimentare din zona burții, a spatelui sau a bustului te fac să te simți inconfortabil trebuie să încerci un slip modelator cu talie inalta, care să finiseze cutele suplimentare care se văd urât pe sub o bluză sau o rochia.

 

Fesele

Din cauza joburilor noastre care adeseori presupun statul pe scaun ore în șir, fermitatea feselor s-a diminuat. Acum există însă dresuri modelatoare cu efect de push-up, care acoperă cutele în plus, micile valuri, ridicând în același timp fesele, pentru un efect mai ferm. Pe lângă chiloți mai poți opta și pentru pantaloni scurți modelatori, dacă vrei să îți finisezi și forma picioarelor.

 

 

 

 

3. Alege lenjeria modelatoare în funcție de forma corpului

 

 

Lenjeria modelatoare potrivită pentru tine depinde de tipul tău de corp. Indiferent dacă forma corpului tău este măr, dreptunghi, clepsidră sau pară, avem o recomandare pentru fiecare.

 

Forma de măr

Dacă ai un bust amplu și partea abdomenului rotundă, cu umeri și șolduri înguste, ai o formă de măr. Asta înseamnă că ai tendința de a purta o greutate suplimentară în zona stomacului și abdomenului. Dacă aceasta te împiedică să te simți bine în îmbrăcămintea preferată îți poți achiziționa un chilot modelator cu talie inalta sau un pantalon modelator.

 

Forma dreptunghi

Ai bustul mic, trunchiul drept, solduri subțiri și picioare lungi? Bun venit în zona dreptunghiului. Vestea bună: majoritatea modelelor au forma corpului tău, ceea ce înseamnă că majoritatea hainelor sunt concepute pentru construcția ta.

Dar, din păcate, unele femei dreptunghiulare se îngrijorează că nu par „suficient de feminine” sau că fundurile lor sunt „prea plate”. Dacă asta este un impediment în a te simți confortabil cu tine încearcă piese de lenjerie modelatoare pentru forma corpului tău, cum ar fi chilotul modelator cu efect de push-up.

 


Forma clepsidră

Dacă șoldurile și umerii au aceeași lățime și talia este conturată în mod natural, ai mult râvnita construcție a clepsidrei. Ești o norocoasă!

Chiar dacă te-ai născut cu o formă pe care multe femei doresc să o imite, este posibil să ai perioade în care greutatea oscilează și niște pliuri ajung să te deranjeze. Poți încerca un chilot modelator cu talie înaltă, tanga sau normal, care să îți finiseze forma.

 

Forma pară

Dacă ai un bust mic, umeri subțiri, talie bine definită, șolduri bine definite și fund rotund, ai un tip de corp de pară. Melodii precum „Baby Got Back” au fost scrise despre superbe ca tine. Dar, chiar dacă aceasta formă de corp este acum foarte populară și lăudată, este posibil ca standardele de frumusețe nerealiste să te fi dus la o relație dragoste-ură cu jumătatea de jos.

Ca să îți defineti posteriorul încearcă să îmbraci pantaloni scurți modelatori. Efectul este garantat.

 

Forma potrivită pentru TINE

Toate suntem frumoase exact asa cum suntem și purtarea lenjeriei modelatoare nu înseamnă transformarea corpului în ceva ce nu poate fi. Apelam doar la mici trucuri pentru a ne simți mai încrezătoare și mai frumoase.

 

 

Telefon
(+40)371491708
Adresa de email
contact@charme.ro
FacebookTwitterInstagramYoutube