Primul schimb pentru marime nepotrivita GRATUIT!
(+40)371491708

Politica de Retur

Home » Suport clienti » Politica de Retur

Politica De Retur:
 
 
- LA PRIMUL SCHIMB DE PRODUSE, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT! 


*pentru returnarea produsului f─âr─â înlocuirea acestuia, taxa de transport este în valoare de 15 lei! 
 

Sper─âm c─â sunte╚Ťi încântate de comanda dumneavoastr─â; dac─â totu╚Öi dori╚Ťi s─â returna╚Ťi din produsele comandate sau s─â schimba╚Ťi o m─ârime, dorim s─â v─â inform─âm c─â ave╚Ťi la dispozitie 14 zile din momentul în care a╚Ťi primit comanda.

V─â rug─âm s─â v─â asigura╚Ťi c─â produsul (produsele) sunt în condi╚Ťia lor original─â de împachetare, cu toate etichetele ata╚Öate. Asigura╚Ťi-v─â c─â lenjeria intima este probat─â peste lenjeria personal─â.
Nu vom accepta retururi pentru lenjeria purtat─â sau deterioratat─â. Nu accept─âm retururi pentru pachetele deschise de dresuri!
 
Schimbul de produse: în cazul în care dori╚Ťi o alt─â marime la produsul comandat sau dori╚Ťi înlocuirea unui produs, v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi. 
 
Rambursarea banilor: plata se proceseaz─â într-o perioad─â de 14 zile. Dac─â dori╚Ťi ca banii s─â fie rambursa╚Ťi în contul bancar, v─â rug─âm sa ne trimite╚Ťi toate datele necesare pentru a primi banii la adresa de e-mail contact@charme.ro. 
 
 
Cererea de rambursare a unui produs va fi anun╚Ťat─â telefonic la num─ârul (+40)371491708 sau prin e-mail la adresa: contact@charme.ro. 
 
ATEN╚ÜIE! Toate cererile de schimb sau ramburs plat─â se vor realiza dup─â ajungerea produsului la sediul comercial al firmei, acestea urmând a fi verificate ╚Öi acceptate c─âtre schimb sau returnarea sumei în cauz─â. 
 
NU accept─âm retururi (schimb sau ramburs plat─â) în situa╚Ťiile limit─â ╚Öi excesive precum: 

• Cereri multiple de retur (produs sau suma) în penultima sau ultima zi de drept; 
• Produs deteriorat sau purtat; 
• Produs murdar; 
• Produs l─ârgit; 
• Produs neavând eticheta original─â sau amplasat─â într-un mod neoriginal; 
• Produs cu etichet─â t─âiat─â ╚Öi/sau rupt─â.

 

Telefon
(+40)371491708
Adresa de email
contact@charme.ro
FacebookTwitterInstagramYoutube