MAGAZINE
(+40)371491708
RO
Redirectionam 5%

Politica de Retur

Home » Suport clienti » Politica de Retur

Politica De Retur:

 

- RETUR GRATUIT! 

 


Sperăm că sunteți încântate de comanda dumneavoastră; dacă totuși doriți să returnați din produsele comandate, sau să schimbați o mărime, dorim să vă informăm că aveți la dispozitie 14 zile din momentul în care ați primit comanda.


Vă rugăm să vă asigurați că produsul (produsele) sunt în condiția lor originală de împachetare, cu toate etichetele atașate. Asigurați-vă că lenjeria intima este probata peste lenjeria personală.
Nu vom accepta retururi pentru lenjeria purtată sau deterioratată. Nu acceptam retururi pentru pachetele deschise de dresuri.

 

Schimbul de produse: în cazul in care doriti o altă marime la produsul comandat, sau doriți să schimbați produsul cu un alt produs, vă rugăm să ne contactați.

 

Rambursarea Banilor: plata se procesează într-o perioadă de 14 zile. Dacă doriți ca banii sa fie rambursați în contul bancar, vă rugăm sa ne trimiteți toate datele necesare pentru a primi banii la adresa de e-mail contact@charme.ro

 

 

Cererea de rambursare a unui produs va fi anunțată telefonic la numărul (+40)371491708 sau prin e-mail la adresa contact@charme.ro

 

 

Telefon
(+40)371491708
Adresa de email
contact@charme.ro
FacebookTwitterInstagramYoutube