O femeie ca tine merita sa se simta speciala in pielea ei, indiferent ce alege sa poarte, iar brandurile Charmé te ajuta sa alegi trairea de care ai nevoie. Feminitatea se afla in esenta ta, in felul in care ii zambesti cuiva la prima ora. Esti puternica si completa de cand deschizi ochii dimineata, iar brandurile Charmé sunt acel ceva #overthetop in viata femeii extraordinare care esti. Fiecare brand de pe site-ul nostru iti spune povestea altfel, dar e tot povestea ta. Fiecare model e un capitol captivant al aventurii in care pornesti zilnic. Fiecare articol te aduce in starea de spirit potrivita pentru ce iti propui sa realizezi.

Alege trairea de care ai nevoie, pentru ca o femeie ca tine merita si punct!

Vei stii de la inceput ce tip de lenjerie iti transmite optim starea. Vei fi irezistibila de la prima vedere. Cu toate acestea, noi am selectat cele mai in voga brand-uri, doua dintre ele in exclusivitate in Romania, pentru a putea alege produse premium, pentru trairea de care ai nevoie in fiecare zi.



Aubade Paris – arta frantuzeasca de a (te) iubi

Aubade domina scena lenjeriei de lux inca din anii ’50 si pune accent pe traditia seductiei. Materialele sunt concepute pentru a-ti urmari forma, ca o a doua piele. Detaliile sunt realizate meticulos, dezvaluind un efect vizual sofisticat. Este un brand care se invarte in jurul filosofiei iubirii – neasteptata si misterioasa, la fel ca tine. Traieste emanciparea trupului, in pas cu gandirea ta moderna si exprima-ti dorinta de frumusete absoluta.


Maison Lejaby - respecta-ti trupul

Tot un brand cu traditie, Maison LeJaby a fost creat in anii ’30 la Lyon, de catre marii corsetieri ai vremii. Inca impune standardul cand vine vorba de materialele nobile si taieturile impecabile ale lenjeriei intime. Liniile vestimentare prind viata dincolo de timp, cu toate ca reinventeaza stilul modei curente in concordanta cu mestesugul traditional. Sutienele devin un puzzle creat din 33 de piese, la care pricepem rafinamentul de la o singura privire. Respecta-ti trupul, fiindca el iti adaposteste sufletul frumos.


Else – fii inaltatoare zilnic

Else a devenit in 10 ani unul dintre brand-urile de top din Istanbul, facut de femei - pentru femei. Piesele versatile confera o aura inaltatoare vietii tale de zi cu zi, fie ca le alegi ca fundatie pentru outfit-ul tau sau le pui in evidenta fara nimic deasupra. Iti ofera forta prin delicatete. Esti o tipa ancorata in prezent si viitorul iti surade, iar articolele iti intregesc aura autentica. Lasa sa se vada ca esti o femeie cu principii puternice, de la prima purtare a lenjeriei. Crede-ne, se vede ca ai fost creeata sa porti something “else”.


Bluebella – fa luxul accesibil

Conceptul Bluebella a luat fiinta din nevoia arzatoare de fashion. Gandite pentru muzele luxului, colectiile brand-ului englezesc te vor umple de o sexualitate debordanta. Redefineste senzualitatea intr-o lenjerie moderna, chiar futurista. Astfel de piese nu trebuie uitate in sertar pentru ”acel moment special”, ci trebuie pretuite mai des, pentru forta care o atrag si o emana. Materialele neobisnuite te vor inspira sa cutezi mai mult in a trai fiecare zi ca si cum ar fi cea mai inflacarata de pana acum.



Underprotection – Vegan approved!

Cel mai eco friendly brand de lenjerie din Danemarca a reusit sa schimbe lumea in mai bine si sa te faca sa arati #hotashell in tot acest timp. Colectiile semnate Underprotection sunt „vegan approved”, produse din materiale reciclate sau bumbac organic, pentru feminista careia ii pasa ce poarta. Frumusetea aurei tale sta in inteligenta si in aprecierea mediului inconjurator. Tu esti schimbarea pe care o cauta lumea, iar in timp ce te preocupa ideile mari, ai un sarm care te pune in centrul atentiei de fiecare data cand vorbesti. Crede mereu in tine, crede ca ai #charme.