CINE SUNTEM SI DE CE FACEM ASTA

Despre Charmé

DESPRE NOI

Fii autentica cu Charmé

Inspirația CHARMÉ Lingerie

Având ca reper imaginea buticurilor cochete de pe străzile metropolelor lumii și rolul lenjeriei în garderoba femeilor de pretutindeni, am creat Charmé Lingerie. Aici, eleganța, stilul și
calitatea se transpun în concepte de lenjerie atent selectate, unde fiecare femeie are posibilitatea de a se descoperi așa cum este ea, autentică și fascinantă în fiecare zi.

Cu o gamă variată de branduri internaționale din categoria premium și piese de lenjerie aparte, CHARMÉ Lingerie îți oferă opțiuni de produse care să se potrivească nu doar corpului, ci și personalității tale, dându-ți încredere, susținere și o experiență unică, încă de la prima purtare.

“CHARMÉ este acel spațiu virtual unde femeile își redescoperă feminitatea, descoperă branduri internaționale prestigioase și află în premieră pentru România trendurile și modalitățile de purtare a lenjeriei intime, în funcție de ocazie. La baza conceptului Charmé stau cei peste 25 de ani de experiență în domeniu a specialiștilor săi, împreună cu istoria, tradiția, cultura și evoluția artei lenjeriei.”

Adrian Sămărtinean - Creative Director Charmé

NU ORICE BRAND REUSESTE!

Alegem doar brand-uri remarcabile

CHARMÉ Lingerie este un concept care a luat nastere in iarna anului 2018. Idee de baza de la care am pornit este de a crea o platforma multibrand, care sa acopere intreaga piata de lenjerie intima de la calitate foarte buna la premium, care sa ofere clientilor nostri posibilitatea de a gasi tot ce au nevoie pe o singura platforma.

Stilul de viata modern si ritmul accelerat al vietii nu permite intotdeauna luxul timpului de a cauta produsele in magazine, fie ele virtuale. Asa ca, telul nostru este de a facilita si de a imbunatati experienta cumparaturilor de lenjerie intima, intampinand clientul cu informarea corecta asupra materialelor, calitatii si aspectele importante in alegerea
pieselor potrivite pentru corpul fiecaruia.

Motivele noastre au fost foarte simple

Lenjeria intima este o arta, face parte din lumea modei si pe
langa rolul vestimentar are unul foarte important: INCREDEREA. Este piesa cea mai apoape de corpul nostru in permanenta, ceea ce face necesar ca aceasta sa fie o experienta placuta. Increderea aduce dupa sine implinire si fericire.

CHARMÉ Lingerie doreste sa trezeasca curiozitatea clientelor care au o placere inca necunoscuta dar simtita in adancul lor pentru lenjeria intima.

Simte-te bine in pielea ta iar noi te ajutam sa te pui in valoare!

CHARMÉ vrea sa fie tot timpul in pas cu moda internationala din lumea lenjeriei si sa adune toate informatiile intr-un singur loc, unde lumea se poate informa din punct de vedere calitativ, al marimilor corecte, materialelor naturale si sustenabile si a tehnicilor noi de imbunatatire a pieselor.

Care este misiunea noastra?

Ne propunem sa rezolvam principalele probleme de care se lovesc clientele noastre atunci cand aleg lenjeria intima, incepand cu marimea corecta a pieselor si masuratorile, care sunt necesare ca piesele sa se muleze perfect pe corpul fiecareia, pana la prezentarea ultimelor tendinte in moda internationala de lenjerie.

Credem in protejarea mediului inconjurator

Ne dorim sa castigam increderea clientelor noastre in ceea ce priveste calitatea produselor din portofoliul nostru si sa rezolvam problemele nesigurantei de a face cumparaturi
online - din punct de vedere al nepotrivirii marimilor. Credem in protejarea mediului inconjurator si factorii care influenteaza incalzirea globala, de aceea alegem cu atentie
materiale sustenabile si cat mai putin artificiale.

Avem un proces amplu de selectie a brandurilor cu care colaboram, structurat pe 4 piloni principali de la care nu ne abatem. 4 principii pe care nu le incalcam niciodata tocmai
din pincina faptului ca vrem sa ne diferentiem si ne pasa de planeta, oameni, materiale si nu in ultimul rand de pasiunea fata de piesele de lenjerie.

Pasiunea face diferenta pentru noi

Telul nostru este sa fim printre cei mai buni pe piata de reaserch si sa ne folosim structura de specialistiti dezvoltata de-a lungul celor 25 de ani de experienta pentru a coopera cu cele mai bune brand-uri de pe piata, fie ele start-up, artizanale, corporate sau icons in domeniu.

CHARMÉ Lingerie nu este despre vanzari, este despre pasiunea si iubirea pentru lenjeria intima. Despre locul pe care trebuie sa-l aiba pe piata din Romania si din intreaga lume, o singura platforma 100% dedicata lenjeriei. Despre cunoastere si intelegerea domeniului si a produselor, despre istorie, despre
maiestrie, despre informatie, designeri si creatie, despre promovarea frumosului si al artei, despre artizanat si
productie.

CHARMÉ Lingerie este despre pasiune in lucruri marunte si in detalii.

#TouchOfCharme