Timpul si viata isi spun cuvantul asupra corpului unei femei, care se transforma si variaza in functie de diversi factori care il influenteaza, insa un lucru este clar - indiferent de marime, culoare sau nationalitate divinul feminin din tine merita sa se reflecte si sa se vada in toata stralucirea sa, in fiecare zi. Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor, Sophia Loren, Brigitte Bardot, Serena Williams, Beyonc é, Oprah Winfrey, Christina Hendricks... si lista de femei voluptoase, frumoase si de succes poate continua la nesfarsit. Anii la randul social media, mass media si revistele de frumusete au promovat modelele caucaziene, suple si inalte, insa trendul din ultima perioada a reusit sa scoata in evidenta femeile cu forme, care au fost tinute in umbra unor idealuri false de frumusete, a unei realitati care exista doar pe ecranele colorate ale brandurilor de lux.


Sutienul, un accesoriu de nelipsit

Fundamentul unei tinute porneste de la lenjeria potrivita. Atunci cand discutam despre sutien, dimensiunea corecta si acoperirea corespunzatoare a cupei pot face diferenta in modul in care imbracamintea se aseaza pe corp. Un bust proeminent, sustinut cu un sutien care sa ii evidentieze forma, poate fi inceputul unei frumoase povesti de dragoste cu... tine.

Redescopera-te cu gama de produse Charmé Lingerie, o selectie de accesorii din colectii de brand internationale.

Sueta despre sutien

Se spune ca nu haina il face pe om, ci sufletul, insa o piesa de lenjerie care nu iti ofera confort poate sa iti rapeasca din energie in timpul zilei. Dincolo de practicalitatea acestui accesoriu, sutienele au o semnificatie puternica: sunt simboluri ale femininului, ale fortei si ale capacitatii de reinventare continua a femeii. Versatile, din materiale naturale, cu accente de dantela si tul sau simple si comode - pe toate le gasesti in Charmé Lingerie.


Femeia diafana

Atunci cand alegi sa scoti la suprafata acea parte delicata, sa te simti admirata si sa ii captezi atentia iubitului tau, apeleaza cu incredere la elegantul sutien Amber, de culoare roz pudrat sau sutienul in tonuri perlate Amour.


Femeia amazoana

Simte chemarea si dezlantuie-ti simturile purtand sutienul Norma, in varianta alb sau negru. Cupele acoperite de tulle brodat, ofera iluzia unui animal print subtil, care te va face sa te simti puternica si determinata, in orice situatie.


Femeia senzuala

Disponibil in doua combinatii de culori - rosu si bleumarin - sutienul Mistress te transforma intr-o seducatoare fara cusur. Te vei indragosti de el iremediabil atunci cand o sa simti pentru prima data pe piele bretele sale de satin.


Business woman

Atunci cand ai o intalnire de business mai casual, insa iti doresti sa iti pastrezi doza de feminitate, alege sutienul cu dantela neagra la Chanson, care acopera oblic bustul si decolteul si creaza o linie „V” subtila. Accesorizeaza-l cu o camasa usor deschisa si o pereche de pantofi cu toc.


Cand poti purta Charmé Lingerie?

La lucru, evenimente de familie, petreceri, excursii, zile de nastere, o intalnire romantica, evenimente sportive, zile libere... pe scurt, toate ocaziile sunt o oportunitate de a te exprima lenjeria de corp pe care o porti. Simte-te asa cum iti doresti, alege culoarea emotiilor tale si ai incredere ca Charmé Lingerie are acea gama de sutiene pentru ca tu sa fii extraordinara in fiecare zi.

Exploreaza umerasele virtuale Charmé Lingerie, casa noilor tale seturi de lenjerie.