Noi schimbari apar in evolutia lenjeriei, sutienul push-up capata amploare in randul publicului tinta feminin, o noua era a produselor de lenjerie destinate femeilor este pe cale sa inceapa.

1947

Frederick Mellinger este renumit pentru crearea sutienului cu push –up. De asemenea, in 1947, Christian Dior introduce un look nou, un pantalon modelator ce acoperea talia, conferind astfel o silueta clepsidra.


1949

Mellinger aduce in trend sutienul cu inchidere frontala. In acest an, de altfel apare sutienul cu banda adeziva ce lasa spatele gol pentru rochiile de gala. Bullet bra se raspandeste la sfarsitul anului 1940 si devine stilul dominant al anilor '50.




1953

Dresul fara cusatura devine un element obligatoriu pentru femeile ce isi doreau un stil impecabil in anii '50.

1960

Anii '60 aduc era libertatii in care femeile isi ard sutienele, acesta fiind un act de revolta si de non-conformism. Lenjeria in aceasta perioada este feminina cu volanase create in zona tivurilor.



1970

In acest an, lenjeria prinde contur prin intermediul matasei si dantelei.


1978

Stilul lenjeriei devine mult mai provocator.


1990

Madona apare pe scena purtand un sutien ce are cupe sub forma de conuri, ea devenind astfel un icon al deceniului.


2010

Perioada 2000-2010 aduce in atentia consumatorilor mix-uri de outfit-uri precum camasi intredeschise si sutiene din dantela precum si sacouri in acelasi stil, mixate cu sutiene din dantela.