Lenjeria ar trebui sa fie pasiunea secreta a fiecarei femei, legatura senzuala cu corpul ei, ceea ce o face sa para uimitoare in interior si in exterior.

Cand vine vorba de lenjerie, ne gandim mult inainte de a alege. Lenjeria povesteste multe despre o femeie, in special personalitatea, preferintele si scopul pentru care a ales piesele.
Varietatea de astazi poate deruta. Femeile incearca diferite sutiene, corsete, comparand unul cu altul si petrec mult timp intr-un magazin de lenjerie pentru a gasi ce e potrivit. Exista femei care isi cunosc dimensiunea destul de bine si nici nu au nevoie sa incerce un sutien sau o pereche de chiloti minunati.

Alegerea lenjeriei potrivite este cruciala. Hainele tale nu vor arata bine daca nu sunt purtate pe o baza neteda si corecta, creata de lenjerie. Cand alegi lenjeria intima, gandeste-te cum iti va imbraca trupul, la ce ocazii o poti purta si cu ce haine se va potrivi.

Este obligatoriu sa iti iei adio de la piesele de lenjerie vechi, care te fac sa te simti si sa pari batrana. Alege lenjerie plina de viata si confortabila.

Cum sa alegi sutienul potrivit



Alege dimensiunea potrivita

Unele dintre noi au invatat deja cum sa aleaga lenjeria potrivita, cunoscandu-si dimensiunile exacte si cumparand de multe ori fara sa probeze. Cu toate acestea, sunt femei care se confrunta cu multe incercari inainte de a gasi ce li se potriveste, cum ar fi cele a caror linie a bustului este subtire, dar cupele sunt mai mari. In plus, intrucat femeile lupta intotdeauna pentru a se mentine in forma, dimensiunile lor se schimba destul de des. Cand pierzi chiar si cateva kilograme, dimensiunea sutienului tau nu va mai fi aceeasi.

Cand vine vorba de alegerea unui sutien pentru femeile insarcinate, nu lua niciodata marimea actuala. In acest caz, poti cumpara un sutien de dimensiuni mai mari, deoarece sanul va continua sa creasca pe parcursul sarcinii. In plus, odata ce sutienul este strans, vei simti disconfort si linia stransa a sutienului iti va ingreuna respiratia.

Pentru restul cazurilor, sutienul ar trebui sa ti se potriveasca perfect si sa fie neaparat confortabil. Nu trebuie sa fie nici slabit, nici foarte strans. El trebuie sa stea lejer prins la ultimul carlig, sa nu taie, incomodeze sau jeneze. Ar trebui sa se potriveasca, dar totusi sa iti ofere libertate de miscare.


Atentie la tipul de sutien

Dupa ce ti-ai gasit dimensiunea sutienului, dilema este ce tip de sutien alegi. Exista diferite sutiene, cum ar fi pushups, super pushups, sutiene de sustinere completa, corsete, sutiene incorporate care se imbina cu top sau tricou, tip bralette, cu cupa triunghi, balconette, precum si cu adezive.

Cand alegi un sutien pushup, ia in considerare mai intai dimensiunea bustului. Pushup-urile sunt ideale pentru cele cu bust de dimensiuni medii, atunci cand exista ceea ce trebuie ridicat pentru un aspect mai sexy. In mod normal, femeile cu bust mic opteaza pentru acest tip, gandindu-se ca le va face bustul sa para mai mare, dar nu functioneaza asa. Nici pentru un bust mai mare, acest tip de sutien nu este recomandat, deoarece bustul tau va parea si mai mare.

Sutienele adezive sunt foarte la moda, deoarece sunt fara bretele. Sunt alese pentru ocazii speciale, cand rochia necesita un sutien adecvat. Cele din silicon, de obicei, pot fi spalate si reutilizate. Cu toate acestea, acest tip are putin suport si doar busturile mici sau mijlocii pot arata bine in ele.

Corsetele nu sunt practice si sunt purtate fie de o mireasa, fie pentru ocazii speciale. Corsetul da miresei un aspect mai zvelt, indreptandu-i spatele si evidentiind zona sanilor.

Sutienele bralette evidentiaza toata zona decolteului si imbraca frumos bustul, balconette ridica frumos sanii medii, creand un decolteu minunat iar sutienul cu cupe in forma de triunghi este recomandat mai ales celor cu sani medii sau mici.

Culorile lenjeriei

Nu este o idee buna sa ai in garderoba multe piese de lenjerie alba, deoarece oricat de atenta esti isi pierd culoarea si devin oarecum cenusii dupa ce au fost spalate de cateva ori.

Lenjeria intima nude nu este cu siguranta pe placul sexului masculin dar unele piese din dantela nude sunt pur si simplu irezistibile.

Este o idee grozava sa optezi pentru modelele de lenjerie intima cu felurite printuri, texturi si combinatii de texturi, mai ales daca se potrivesc cu restul garderobei tale. Poti fi o felina hipnotizanta, de exemplu, daca optezi pentru imprimeu leopard, sau o romantica incurabila, daca optezi pentru imprimeuri florale diafane.

Nu uita ca frumusetea sta in cele mai mici detalii. Sutienele cu broderie sofisticata sau detalii din dantela fina, o lenjerie intima de lux, arata cu siguranta impecabil pe corpul tau.
Cum sa iti alegi chilotul potrivit
Este important sa alegi chiloti confortabili in tesaturi de calitate superioara. Cand vine vorba de lenjerie, incearca sa eviti tanga pentru purtarea de zi cu zi. Indiferent de moda, te poti simti inconfortabil.

In schimb, poti opta pentru chilotii brazilieni, care nu sunt nici tanga, nici normali, dar cu siguranta foarte confortabili, sau pentru chilotii cu talie inalta, care s-au reintors in atentia modei de cativa ani si ii dau corpului o eleganta desavarsita.

Lenjerie asortata



Daca doresti un aspect impecabil, ideal ar fi sa achizitionezi seturi de lenjerie.
Daca nu e posibil atunci sutienul si chilotul ar trebui sa arate macar din acelasi film, sa aiba aceeasi culoare sau o culoare asortata si sa se potriveasca texturile.

Poti avea mai multi chiloti care sa se potriveasca cu acelasi sutien, de modele, forme si culori diferite. Totul tine de gusturile fiecareia, dar evita sa asortezi un sutien dragut cu o pereche de chiloti din garderoba bunicii. Acorda atentie fiecarui detaliu pentru ca starea ta de spirit poate depinde chiar de alegerea potrivita a lenjeriei intime.

Alege cel mai bun material

Chiar daca cea mai frumoasa lenjerie este mult mai scumpa, niciodata nu trebuie sa economisesti aici. Orice femeie trebuie sa aiba in garderoba cel putin un set de lenjerie intima de lux.

Piesele de lenjerie intima sunt primele care iti ating pielea si calitatea unor materiale fine, care iti lasa pielea sa respire in timp ce iti evidentiaza luxuriant formele, este fara pret.


Verifica daca te simti confortabil

Opteaza intotdeauna pentru lenjerie confortabila. Chiar daca ai ales lenjerie care este cu adevarat speciala, cu textura fina si design deosebit, nu o cumpara doar pentru aceste avantaje. Daca iti lipseste confortul in ele, atunci le vei pune probabil undeva in garderoba si vei uita de ele cu siguranta. Lenjeria nu este de decor si trebuie sa ti se potriveasca perfect iar corpul tau sa se simta liber.

Lenjerie pentru ocazii romantice

Oricat te iubeste un barbat, intotdeauna il vei surprinde cu creativitatea si entuziasmul tau prin felul in care te imbraci si il atragi cu senzualitatea ta. Pentru asta trebuie, in primul rand, sa acorzi o mare atentie lenjeriei.

Chiar daca tu crezi ca va stiti pe dinafara, nu subestima puterea unei lenjerii potrivite pentru atractie irezistibila. Pastreaza pasiunea mereu vie si improspateaza-ti garderoba de lenjerie intima periodic.

Pentru o seara romantica, incearca ceva mai deosebit, cum ar fi un body sau un corset, de culoare rosie sau clasicul negru. Daca bustul tau este mic, deviaza-i atentia pe alte parti ale corpului, precum picioarele, pe care iti poti pune ciorapi cu jartiere, detaliul care iti completeaza senzualitatea.

Orice varianta alegi, nu va da gres cu siguranta.

Lenjeria intima este a doua noastra piele, si pentru ca ne respectam, trebuie sa alegem ce este mai potrivit, mai special si mai confortabil, pentru ca meritam sa ne simtim frumoase si puternice in fiecare zi!