Outfit-ului perfect ii este indispensabila lenjeria potrivita pentru a-l pune si mai mult in valoare. In acest sens, noi am pregatit pentru tine un articol pe aceasta tematica.

Vom incepe cu prezentarea lenjerie ce se potriveste fiecarui tip de rochie.

Lenjeria intima pentru rochia fara bretele

Chiar daca acest tip de rochie ar avea cupe cu armatura in corsaj, aceasta tot nu ar inlocui un corset sau un sutien adecvat. Fara un sutien care sa sustina, rochia va tinde sa alunece de pe corp. Pentru a evita acest posibil discomfort, iti recomandam un sutien fara bretele. Acesta prezinta cupe cu burete, armatura pentru sustinere si banda din silicon la interior pentru a preveni caderea treptata a rochiei. Grijile vor disparea si vei putea sa te simti confortabil in rochia ta preferata.



Lenjeria intima pentru o rochie cu decolteu adanc

Daca rochia are un decolteu adanc, atunci vei alege un sutien care are imbinarea dintre cupe foarte ingusta si cat mai jos pozitionata, acesta fiind ideal pentru acest tip de decolteu. De asemenea, recomandam si in acest caz armatura si cupele intarite.

Armatura are rolul de sustinere a bustului. Bretele de pe umar contribuie de altfel la indeplinirea aceluiasi rol, cel de sustinere si confera o buna reglare a lungimii.



Lenjeria intima pentru o rochie cu spatele gol

Atrageti privirile printr-o rochie cu spatele gol. Eleganta si senzualitatea se impletesc perfect dand nastere acestei rochii. Perechea acestei rochii este sutienul cu o banda transparenta laterala din silicon pentru sustinere, acesta lasand spatele gol. Indiferent de cat de adanc este decolteul, sutienul nu va fi vizibil. Siliconul are rolul unui adeziv conferind o fixare sigura si de lunga durata. Cu siguranta va fi cea mai buna alegere pentru acest tip de rochie.


Lenjeria intima pentru o rochie tip sirena

Rochiile sirena sunt cambrate pe corp si datorita acestui fapt este necasar sa avem grija ca lenjeria noastra sa nu lase linii vizibile prin materialul subtire al rochiei. Totodata, un body modelator ar subtia si mai mult talia oferind efectul de clepsidra.Cupele produselor de tip body prezinta armatura, bretelele sunt detasabile si reglabile ca si lungime, inchiderea fiind clasica si realizandu-se prin 3 agatatori. Materialul din care este realizat modeleaza corpul pentru a-ti pune si mai mult frumusetea in valoare.



Lenjeria intima pentru o rochie A-line

In cazul acestei rochii ai o gama larga de lenjerie ce se poate potrivi. Puteti purta chiar si corsete, jartiere si dresuri pentru un plus de feminitate si senzualitate. Corsetul este o piesa unica care iti imbraca forma in tule brodat, de eleganta desavarsita. Acesta prezinta detaliile cele mai pure, accentuate de dantela delicata.Cupele buretate Balconette se curbeaza si imbunatatesc decolteul, in timp ce bretelele detasabile il fac o piesa de rezistenta, versatila.



Mix-ul sacou - lenjerie

Sutienul din dantela confera eleganta, fiind in acelasi timp provocator dar intr-o nota temperata a seductiei. Purtandu-l cu un sacou, blazer cu decolteul adanc in V sau o camasa intredeschisa vei crea un outfit ce te va aduce in centrul atentiei. Curajul de a acapara toate privire este cheia spre o stare de bine in care te simti pe deplin increzatoare in fortele proprii. Fii tu insati fara a te ghida dupa standardele deja stabilite de societate.