The Secret Behind
French Women's Confidence
 
Lingerie isn’t about seducing men.
It’s about womanhood.
– Dita Von Teese

 

 Daca vrei sa iei exemplul femeilor frantuzoaice in materie de moda si styling, cu siguranta iti va atrage atentia acest articol ce prezinta sertarul cu lenjerie al acestora. Vei descoperi faptul ca ele isi exprima atitudinea intr-o maniera ce nu presupune nici cel mai mic efort, fapt ce le face atat de cool.

Pentru acestea, lenjeria nu este ultima piesa la care se gandesc atunci cand isi construiesc o tinuta, ci din contra prima piesa de pornire. Lenjeria este la fel de esentiala pentru outfit-ul lor precum perechea potrivita de pantofi. Piesele nu sunt in mod direct sexy, ci creeaza un imbold subtil de senzualitate.

01 #Subtility

Subtilitatea este cu certitudine unul dintre secrete.

Nu vei gasi sutiene cu push-up in sertarul lor, acestea fiind provocatoare intr-un mod mult prea direct.

In schimb, frantuzoaicele se concentreaza pe gasirea lenjeriei ce le imbraca armonios corpul si care arata bine pe sub hainele lor dar si ca parte a outfit-ului.

Un blazer sau o camasa in stil masculin pot fi lasate deschise voit pentru a se intrezari sutienul din dantela – un echilibru intre feminitate si masculinitate folosit de multe ori de acestea. Datorita atitudinii pe care o au, sunt pregatite de orice le rezerva ziua si se simt increzatoare.

 

02 #MatchingStyle

Una dintre regulile frantuzoaicelor este aceea de a realiza seturi de lenjerie din piese aparent diferite. Secretul este acela de a gasi mai multe perechi de slipi ce se potrivesc cu fiecare sutien pe care il cumperi. Seturile de lenjerie joaca un rol important pentru fiecare dintre noi si ne confera incredere in fortele proprii, senzualitatea debordanta atingand cel mai inalt nivel posibil. Depaseste-ti limitele prin atitudine si incredere in sine.

03 #TangaPanties

Chilotii Tanga au o silueta Europeana. Acestia se pozitioneaza ca si aspect intre slipul „Bikini” si cei numiti in stil international „Thong”. Acest model nu lipseste din sertarele cu lenjerie a unei femei frantuzoaice. Imbraca-ti formele intr-un stil usor provocator si plin de feminitate care va surprinde si va incanta. Alegerile tale sunt cele care iti decid starea de bine. Stim ca ai curajul sa le iei.

04 #Dantela

Frantuzoaicele iubesc eleganta cu accente de senzualitate dar care nu este in mod total doar sexy. Piesele din dantela creeaza echilibrul perfect intre romantic si subtil. Lenjeria denota feminitate si senzualitate. Pentru acestea, ea trebuie sa fie provocatoare intr-un mod subtil si niciodata prea evidenta sau doar sexy. Descopera-ti puterea interioara prin prisma laturei tale feminine.

05 #Balance

O alta regula importanta este data de conturul lenjeriei care nu trebuie sa fie prin haine. Frantuzoaicele adora de altfel sa poarte body-uri din dantela pe sub o bluza cu decolteu adanc in V sau chiar pe sub o jacheta masculina. Noi ca si femei, suntem intr-o continua schimbare. Este necesar ca aceasta sa se simta si atunci cand ne privim lenjeria. Nu va temeti sa faceti schimbarile pe care le doriti. Important este sa va regasiti in ceea ce purtati.